MAERSK animation

Maersk Container Industry havde brug for en hurtig måde at fortælle om konceptet bag deres automatiske ventilationssystem AV+ og her er animation løsningen.

Problemet med mange tekniske produkter er, at det hurtigt kan blive svært at forstå en problematik, blot ved at læse en meget teknisk tekst. Man falder simpelthen fra, inden man har fundet ud af hvad de store fordele er ved produktet.

Animation giver muligheder

Det er her animation virkelig kan gøre en forskel i forhold til at få afleveret budskabet til modtageren. Med en 2d eller 3D animeret video kan vi tage modtageren med helt ind bag teknikken og vise hvad der i virkeligheden sker. I dette tilfælde synliggøres blandt andet luft-flowet i containeren, temperaturforandringer kan illustreres med pile, og det bliver meget nemmere at forstå en kompleks teknisk fortælling.

Når man vælger at tegne objekterne i en film frem for at bruge rigtige billeder, kan man desuden simplificere tingene så der kun er de ting i billedet som man egentlig har brug for. På den måde inviteres modtageren til at fokusere på det, der er vigtigt for at forstå budskabet.

Tag et kig på filmen vi har lavet for Maersk Container Industry, og tænk over hvor meget der egentlig bliver fortalt på under 3 min.

Se mere om det Automatiske ventilationssystem AV+

Vi ville elske at høre fra dig