App præsentationsvideo for Maersk Container Industry

Mærsk Container Industry er ledende indenfor deres felt. Så da det kom til lanceringen, af deres ambitiøse smartphone app, var en præsentationsvideo selvfølgelig en naturlig del af planen.

Udfordringen man hurtigt støder på, når der skal vises brugerinterfaces og skærmbilleder fra computere eller smartphones, er at skærme generelt ikke gør sig specielt godt på film. Løsningen her bliver tit animation, da en animeret film er rigtig god til, at forklare principper og koncepter på en let overskuelig måde. Ulempen ved en animation er, at man mister noget af det genkendelige fra virkeligheden, som en videoproduktion kan give.

Præsentationsvideo med animationer

Løsningen i dette tilfælde, blev at bruge det bedste fra begge verdener. Videooptagelserne viser et genkendeligt containermiljø og en servicemedarbejder på job, men for at vise app’ens funktioner, er der anvendt grafik og animationer. Man ser i filmen både konkret indhold fra app’en, men der bliver ved hjælp af ikoner, også simplificeret hvad app’en kan, uden at vise hvert eneste skærmbillede. På den måde ser modtageren hurtigt, at filmen foregår i et miljø de selv bevæger sig i, og animationerne er med til, at fortælle det simple budskab omkring en avanceret app.

Se videoen og lad dig inspirer til, hvordan animation kan integreres i en præsentationsvideo, så budskabet skinner klart igennem.

Vi ville elske at høre fra dig