Produktfilm om Yara Plus gødning

I forbindelse med præsentationen af et nyt produkt fik vi æren af at lave en produktfilm om Yara Plus. Produktfilmen forklarer selvfølgelig hvad Yara Plus er og kan, men besøger også forskellige personer, med hver sin indgangsvinkel til spredning af gødning.

Det er derfor en produktfilm der, ud over reklamedelen, låner troværdighed ved at lade mennesker fra den virkelige verden, blandt andet brugere af produktet udtale sig om deres erfaringer.

Mere end bare en produktfilm

Produktfilm kan sættes sammen på mange forskellige måder, og i dette tilfælde, er der lavet en række mindre film, baseret på det samme råmateriale, som så kan indsættes forskellige steder i kunderejsen. Så husk altid at tænke i alle kanaler når i vælger at få lavet en film. Man kan typisk øge værdien at optagelserne betragteligt, ved at klippe det sammen til flere forskellige udgaver, så man ud over en produktfilm, også får en teaser til Facebook eller linkedIn. Hvis man skal bruge video til annoncering, kan man også tage en del af sin produktfilm og bruge som reklamefilm.

Alternativt er det en god idé at tænke mulighederne ind fra starten, og derigennem få lavet optagelserne når man alligevel er i gang, så kan materialet altid redigeres og udgives når der er brug for mere end hovedfilmen.

Hos Ballistic laver vi selvfølgelig film til mange formål, men noget af det vi også er rigtig gode til, er at rådgive om hvordan virksomheder udnytter video bedst, og hvordan en film evt. kan deles op og anvendes flere forskellige steder, for at blive et værdifuldt værktøj i kunderejsen.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om muligheder og video strategi. Vi rådgiver gerne om hvordan video kan udnyttes både internt og eksternt, men hvis i allerede har styr på, at det i har brug for, er en produktfilm som den vi har lavet for Yara, så lad os tage en snak, under alle omstændigheder glæder vi os til at besøge jer og lære jeres virksomhed at kende.

Vi ville elske at høre fra dig