Om Ballistic

Video er ikke bare glasur på marketing-kagen, det er et værktøj der virker

Video er et utrolig effektivt kommunikationsværktøj, men kun hvis det er gjort rigtigt – Derfor er det ikke helt uvæsentligt hvordan historien i dine marketingfilm er skruet sammen.

Ballistic producerer spændende videoer med historien i fokus, en historie der tager udgangspunkt i dine kunders konkrete behov. Som resultat ender du ud med en video, der kommunikerer på kundernes præmisser frem for dine egne – og dét virker!

Hvem står bag

Jeg hedder Meik Jæger Jessen og er den stolte ejer af Ballistic. Som videoproducent har mit fokus altid været, at tænke video som værende et aktivt værktøj, der driver jeres kunder hen imod et helt bestemt mål – det med bare at have levende billeder på hjemmesiden er ikke længere nok.
Jeg bruger altid store mængder af tid på at forstå mine kunders produkt og branche, for det er først når jeg er helt nede i alle lagene at jeg kan smide 80% væk og koge det ned til den historie som giver modtageren værdi.

Sådan opnår du resultater med videomarkedsføring

Ligesom med alt andet markedsføring er det resultaterne der tæller. Der er tre ting du skal være opmærksom på:

  1. Hvem er målgruppen? Når vi taler video er der mange der stadig ikke overvejer hvem de henvender sig til, glem de flotte billeder hvis ikke de virker.
  2. Hvad vil du have målgruppen til? Vi skal tage kunderne I hånden og vise dem vejen hen til den handling vi vil have dem til at udføre.
  3. Hvad gør du for kunden? En video skal ramme plet, og budskabet skal være skåret helt ind til essensen af hvad modtageren har brug for. Ofte er alt det du har lyst til at fortælle om dig selv og virksomheden fuldstændig irrelevant – hvad er det egentlig de vil vide?

Med de tre regler i baghovet er du godt på vej imod at skabe noget videoindhold der virker. Inviter mig på en kop kaffe, så giver jeg gerne et bud på hvordan I kan ramme jeres kunder på den helt rigtige måde.

PS.

Jeg drikker i virkeligheden slet ikke kaffe, så du kan også bare ringe til mig på tlf. 22 29 51 35 eller sende mig en mail på meik@ballistic.dk

Vi ville elske at høre fra dig