Dansk profilfilm for Langhoff

Når virksomhedens ydelser og værdier skal formidles til potientielle kunder er en profilfilm uundværlig. På meget kort tid kan hele jeres budskab effektivt fortælles, og det hele bakkes op af levende billeder, som giver en følelse af personlighed og forståelse, som ikke kan opnås på anden vis.

Ballistic producerer alle former for profilfilm og giver jeres virksomhed et levende og indbydende ansigt udad til.

Profilfilm / Corporate film

En profilvideo, eller corporate film som de også kaldes, kan laves på mange måder, og bør altid produceres med jeres målgruppe i tankerne. Hos Ballistic tager vi altid udgangspunkt i modtageren, på den måde er vi sikre på at ramme plet med budskabet, og I er sikre på at I får en film der virker!

Filmen herover er lavet for Langhoff Promotion, og giver et blik ind i virksomheden og den proces man som kunde kommer igennem. Filmen fortæller også hvorfor man som kunde kan være sikker på at produkterne fra Langhoff Promotions er produceret med social ansvarlighed.

Når man har fået produceret en dansk profilfilm kan det være en god idé at få lavet en versionering til de internationale kunder, det er en nem og billig løsning der giver filmen yderligere værdi. Langhoff Promotion filmen er her i engelsk udgave.

Kig forbi Langhoff Promotion og læs mere om promotion artikler

Vi ville elske at høre fra dig