Animation2019-11-13T13:42:21+00:00

Animation

Animationsfilm giver os muligheden for at vise ting på en meget simplet og let forståelig måde, det visuelle kan simplificeres så der kun er fokus på det allervigtigste. Der er rigtig mange stilarter og vi laver alt fra en sjov animationsfilm til teknisk 3D animation og visualisering af koncepter, app-funktionalitet, explainervideoer og levende infografik.

En af de helt store fordele ved animationsfilm er at man kan kigge ind i maskiner, og se hvad der sker under overfladen, hvordan virker det? Hvad kan den? Forklarende animationsfilm giver modtageren et helt unikt indblik i hvordan en teknisk proces virker. Vi har også muligheden for at vise ting, man ellers ikke kan se, det vil sige luftstrømninger i et ventilationssystem, temperatursvingninger osv. der er masser af muligheder, og hvis man kombinerer animation med filmoptagelser opstår der endnu flere.

I animationsfilm kan man også for alvor skrue op for humoren, og udsætte figurerne for vilde ting uden at de kommer til skade. Budskabet kan også overdrives rent visuelt så der bliver helt klart hvad der menes. Animation kan bruges overalt og til nærmest et hvert budskab, tag et kig på nogle af de film vi har produceret herunder, og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne til jeres målgruppe.

Vi ville elske at høre fra dig

Go to Top